×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Tot a punt per a la nit més màgica de l'any

Avui tornen les cavalcades dels Reis Mags en molts municipis del Camp de Tarragona. Ho faran seguint les mesures sanitàries dictades per Salut. Aquestes obliguen Ses Majestats i els seus patges a dur mascareta.

També se l'hauran de posar tots els assistents majors de 6 anys. La majoria de desfilades modifiquen el recorregut per evitar aglomeracions i tampoc hi haurà llançament de caramels.

TARRAGONA

Ses Majestats arribaran al Moll de Costa de Tarragona a les 18:15. Tot seguit la regidora de Cultura, Inés Solé, pronunciarà el parlament de benvinguda des del balcó del Teatret del Serrallo.

A les 19.00 serà el tret de sortida de la cavalcada des del carrer Reial fins a la plaça de la Font, passant per la plaça dels Carros, el carrer Apodaca, Unió, la Rambla Nova i els carrers de Sant Agustí i Portalet. A les 20:30 l'alcalde Pau Ricomà lliurarà les claus de la ciutat als Reis d'Orient a les portes de l'Ajuntament.

SALOU

A Salou s'ha modificat el recorregut habitual i Ses Majestats seran rebudes directament al balcó de l'Ajuntament a les 18:15. Des d'aquest punt es podrà veure el tradicional castell de focs i, a continuació, l'alcalde Pere Granados els farà entrega de les claus de la ciutat.

Tot seguit, s'iniciarà la cavalcada, que transcorrerà pels carrers Advocat Gallego, Carrilet, Barcelona, Via Augusta, Ciutat de Reus i Via Roma.

salou REIS 2022

VILA-SECA

TAC12 seguirà la cavalcada de Vila-seca des de les 18:30. Melcior, Gaspar i Baltasar començaran la cavalcada a l'avinguda Ramon d'Olzina i passaran pels carrers de la Riera, Sant Jordi, Reus, Hospital i Comte Sicart per acabar amb el mapping a la façana del Castell. L'espectacle audiovisual enguany estarà dedicat a les cultures del món.

Posteriorment, es durà a terme "l'estira la corda", la tradicional entrega de regals porta a porta.

VALLS

A Valls la comitiva reial no arribarà en tren com de costum, però les renovades carrosses arrancaran igualment a la plaça de l'Estació a les 18:30. Des d'aquest punt avançaran pels carrers del municipi fins al Pati.

Els treballs d'instal·lació de les lluminàries de les Decennals obligaran a desviar el recorregut evitant el carrer de la Cort i passant per les muralles de Sant Antoni i del Castell i el carrer Jaume Huguet.

Valls REIS 2022

TORREDEMBARRA

A Torredembarra la cavalcada s'iniciarà a les 19:45 al carrer Pompeu Fabra fins a arribar a la plaça del Castell, on es farà entrega de les claus de la ciutat després d'uns breus parlaments. A continuació, es durà a terme el repartiment de regals per les cases com es va fer l'any passat.

MONTBLANC

A Montblanc els Reis arribaran a l'antiga església de Sant Francesc i la rua transitarà pel centre de la vila ducal a partir de les 17:30. Enguany, no es passarà carrers estrets per tal d'evitar massificacions. El recorregut tornarà al claustre de Sant Francesc des d'on Melcior, Gaspar i Baltasar es dirigiran als infants montblanquins.

Montblanc reis 2022

CONSTANTÍ

Els infants Constantí podran recollir els seus regals de la mà dels tres Reis d'Orient a partir de les 17.00 al campament reial del Pavelló Poliesportiu del municipi. Podran entrar tres famílies cada 5 minuts per tal d'evitar aglomeracions.

ALTAFULLA

A Altafulla la comitiva començarà a desfilar a les 18.00 des del camí del Prat i acabarà al carrer de Dalt. En aquesta ocasió no hi haurà l'habitual concentració a la plaça del Pou.

L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ

A l'Espluga es donarà el tret de sortida a les 17:30. El recorregut serà l'usual, arrencant a la carretera de Poblet i finalitzant a la plaça Montserrat Canals.