Comencen a vacunar als sanitaris de l’Alt Camp i la Conca de Barberà

Els primers professionals sanitaris de l’Alt Camp i la Conca de Barberà han rebut la vacuna contra la COVID-19. Avui s’ha iniciat el procés de vacunació a tot el personal de salut de les dues comarques. Es preveu que aquesta setmana s’administri la primera dosi a més de 600 treballadors entre el centre sanitari vallenc,  els centres d’atenció primària de l’Institut Català de Salut de les dues comarques així com l’Àrea Bàsica de salut d’Alcover.

Les vacunes han arribat aquest mati al Pius Hospital on s’ha habilitat un espai independent del complex sanitari perquè pugui continuar funcionant amb normalitat. El desplegament s’ha coordinat de manera conjunta amb la Gerència Territorial de l’ICS de Tarragona i l’Hospital de Valls per agilitzar el procés. Una campanya que de moment ha tingut molt bona resposta.

ddr pius

Un equip d’infermeria específic d’atenció primària  del Pius és l’encarregat de dur a terme la vacunació en torns de matí i tarda. D’aquí a 21 dies s’efectuarà la segona dosis de la vacunació. Es preveu que es faci en el mateix hospital.