Menys de l'1% dels PCR realitzats als CAP del Camp de Tarragona han donat positiu

Si les dades d’ingressos i positius es mantenen així, tot fa pensar que la Regió Sanitària del Camp de Tarragona entrarà aquest dilluns a la fase 2 de la desescalada. El departament de Salut ja ha preparat tota la informació per entregar-la el Ministeri de Sanitat. Des de Salut també asseguren que la fase 1 no està tenint incidència en el nombre de nous casos. Creuen que la major part de la ciutadania està fent les coses bé.

La setmana passada es van realitzar al Camp de Tarragona pop de 500 proves PCR als CAP. Menys d’1% d’aquests tests van donar positiu per coronavirus. Una dada que ha sorprès positivament, ja que hi ha menys circulació del virus de la que es creia.

De moment però el Joan XXIII i el Sant Joan encara no són els únics hospitals amb pacients ingressats per COVID-19, tal com estava previst per aquest dilluns. Tot i això, no es tardarà massa dies en fer aquest canvi.

Tot i l’escenari positiu, des de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona es demana de no baixar la guàrdia i seguir amb les mesures d’higiene i distanciament que són clau per contenir la propagació del virus.