El Camí de la Creu d'Altafulla estrena amb èxit el seu nou format

Èxit de públic del nou format de la representació del Camí de la Creu d'Altafulla, que es va representar per primera vegada a l'interior de l'església de Santa Maria de Baix a Mar del municipi. Una representació de la Passió de Jesucrist que ja prepara, per a l'any vinent, el seu vintè aniversari.

La representació del Camí de la Creu ha canviat de format i s’ha traslladat a l’interior de l’església de Santa Maria, a Baix a Mar. Ara la imatge prèvia a la representació és la del públic agafant lloc i traient-se les jaquetes. Abans s’escenificava als carrers de la Vila Closa, amb diverses escenes que explicaven els últims dies de Crist. L’esperit, però, no ha canviat.

Mentre els narradors expliquen el Via Crucis, els actors el representen, ara sobre l’altar de Santa Maria. Hi torna a haver música en directe, amb la soprano Eva Anaya, que ha interpretat l’Ave Maria de Schubert.

Amb la nova representació l’organització ha volgut provar un nou format per decidir com celebraran el 20è aniversari. Asseguren que l’edició de l’any vinent tornarà als orígens, encara que en un format totalment nou que està per definir.

De moment, però, el nou Camí de la Creu ha estat tot un èxit, com demostra l’afluència de públic, que va omplir totes les localitats.