El 15 de setembre s'iniciaran les obres per acabar amb les goteres de l'IES Altafulla

La Generalitat invertirà més de mig milió d'euros per acabar amb les filtracions d'aigua a l'Institut Altafulla. Les actuacions començaran el 15 de setembre, ja amb el curs en marxa, i acabaran a principis de l'any vinent. L'Ajuntament confia que no condicionaran el dia a dia del centre, ja que les intervencions més grans es faran durant les vacances de Nadal.

Infraestructures de la Generalitat, que és la propietària de les instal·lacions, ha adjudicat a l'empresa Construccions JTP els treballs per acabar amb els problemes de filtracions d'aigua a les aules i passadissos. I és que des que va entrar en funcionament l'institut, l'any 2009, que les pluges han estat sinònim de goteres. Es renovarà l'estructura de la coberta, però també alguns elements interiors malmesos per la humitat. 

Les obres està previst que comencin a partir de la segona quinzena del setembre, tot i que, segons l'Ajuntament, no hauria de suposar un daltabaix per a la comunitat educativa. De fet, l'actuació més important s'ha previst per al desembre, coincidint amb les vacances de Nadal. Si tot va sobre el calendari previst, els treballs acabaran durant el gener.

A L'ESPERA DE LA FUTURA AMPLIACIÓ

Una vegada resolta la problemàtica de les goteres, l'Ajuntament ja projecta el següent estadi. Des del govern municipal han reclamat l'ampliació del centre per poder donar cabuda a les línies de secundària i de batxillerat.  Són optimistes en aquest sentit amb la predisposició del Departament d'Educació i pensen que podria materialitzar-se d'aquí a un o dos anys. L'ampliació, com a mínim, comportaria la creació d'unes 5 o 7 aules noves.