A una casa d'alliberar el carrer Catúfols d'Altafulla dels okupes

Només queda una casa ocupada al carrer Catúfols d'Altafulla i està negociada la seva sortida. La desena d'habitatges restants han estat alliberats després d'anys de conflictes amb el veïnat. Ha estat possible gràcies a la compra dels immobles per part d'una propietat i pel procés judicial que va engegar l'Ajuntament. Des de l'actual equip de govern celebren el desallotjament dels okupes, i especialment, la valentia del nou propietari per l'adquisició de les cases.

Una sortida que es va fer de manera escalonada i que va ser possible per les negociacions de la propietat amb els okupes. Aquesta ja ha començat a arreglar les primeres cases del carrer i treballa per a condicionar la zona.

Des de l'EINA també es mostren satisfets pel desallotjament, després de la tramitació judicial del cas i la denúncia que van presentar quan encara encapçalaven l'Ajuntament.

Tot plegat un procés que ha donat els seus fruits amb l'alliberament de deu cases després d'anys de conflictes, com l'episodi d'abocament d'aigües fecals, des que la promotora local les va construir l'any 2015.