Ricard Notario renova pel Club Hoquei Vila-seca

Serà la quarta temporada d'un tècnic que fa balanç positiu i que desitja fer un pas endavant a partir del següent curs a la Nacional Catalana. No seguirà, però, el capità Esteve Pujals.

Ha estat la segona campanya seguida que el Club Hoquei Vila-seca s'ha salvat in extremis, l'últim dia i en l'últim partit de la final per la permanència. Però els números freds també diuen que els grocs han estat molt més regulars que la majoria de rivals; simplement han fallat en moments puntuals.

La dinàmica de club, més enllà del sènior, és positiva. La base ha crescut i s'ha deixat enrere una època fosca esportivament i econòmica. Per això Ricard Notario no ha dubtat pas a continuar amb els vila-secans per signar el quart any aquí.

Pel que fa al projecte de la primera plantilla, es planifiquen possibles canvis, un d'ells obligat perquè el capità Esteve Pujals marxarà al Montreux de Suïssa. El pitxitxi deixa l'equip de la seva vida.

Un CH Vila-seca que va desfer-se del Juneda en la final de salvació. Dotze mesos enrere va fer el mateix amb l'Igualada.