×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

La ZAL disposarà d'un pas soterrat a l'autovia

Els accessos a la nova Zona d'Activitats Logístiques del Port de Tarragona comptaran amb un accés inferior per sota de l'autovia entre Tarragona i Salou a finals de l'any vinent. L'ens portuari ha licitat aquesta setmana les obres per un pressupost proper als sis milions d'euros.  Es tracta d'una nova infraestructura que serà clau per a fer arribar les mercaderies del polígon químic des del Vial dels Prats fins a les noves instal·lacions.

En el punt on comença el Vial dels Prats; per on circulen gran part dels camions procedents del polígon químic sud és on es durà a terme la construcció d'un pas inferior per sota de l'autovia C-31b que uneix Tarragona i Salou. Es tracta d'una nova infraestructura que permetrà connectar directament amb els accessos a la Zona d'Activitats Logístiques que ja s'estan construint a l'altra banda de l'autovia.

MAPA ZAL 1

El pas inferior es realitzarà amb un calaix executat in situ de formigó armat i s'executarà per fases per tal de minimitzar les interferències amb la circulació. L'obra, que ha estat licitada per un pressupost inicial de prop de sis milions d'euros i tindrà un termini d'execució de 12 mesos, inclou també tots els ramals de connexió amb les diferents carreteres, els elements de drenatge, il·luminació, senyalització i seguretat.

Es tracta d'un element indispensable en els nous accessos, que en una segona fase també comprendran una nova rotonda.

Un cop licitada l'obra del pas inferior, s'espera que aquesta pugui ser adjudicada després de l'estiu per a començar les obres abans de finals d'aquest 2022.