×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Reus Deportiu B - CH Vila-seca (8-4)

El CH Vila-seca es complica el passi a la repesca per pujar a Nacional Catalana i té un peu a la fase per la permanència. Amb un partit més que els rivals directes, en queden dos per als grocs i iguala amb la quarta plaça.

Contra una de les plantilles de major talent i velocitat de la categoria, els de Juanjo Matilla no van tenir opcions i van acabar repetint la derrota ja patida en l'anada al seu pavelló. El Palau d'Esports de la capital del Baix Camp va acollir un derbi territorial sense color, o de color completament roig-i-negre, ja que el jove conjunt amfitrió va avançar-se de pressa per situar-se 4-0 en el marcador.

Pol Pàmies va reduir les diferències des del punt de penal i després que l'àrbitre fes repetir l'acció. I el filial reusenc va ampliar un altre cop el coixí de gols per marxar cap a vestidors amb el 5-1. 

Malgrat que els del Tarragonès van maquillar l'electrònic durant la segona meitat gràcies a dues dianes més de Pàmies i una de Fede Bocchi, no va ser possible sumar res de profit, quedant-se el CH Vila-seca exactament igual que la setmana anterior, amb només 15 punts.

La penúltima jornada de la lligueta i última com a local es disputarà el dissabte 2 d'abril contra el Voltregà B (19.55 hores). Es tracta de l'equip que, almenys a l'espera de la resta de resultats del cap de setmana, marca el tall entre disputar o no la repesca.