TAC12 emetrà diumenge el Cós de Sant Antoni

Sense gent no és el mateix i l'edició del 2021 ha de ser un esborrany que, esperem, no torni a repetir-se. TAC12 no donarà l'esquena al Cós de Sant Antoni i els fidels de l'esport i la tradició, tampoc.

Serà diumenge quan la llarga corda que acompanya tot el circuit vila-secà s'ompli de gom a gom, com normalment si fa bon temps, per gaudir de les habituals tres propostes competitives: els premis Parc de la Torre d'en Dolça i Patronat Municipal de Turisme i el Gran Premi Ajuntament de Vila-seca. Dues curses de 1.700 metres i l'estrella, de 2.500, amb una bossa total de 30.000 euros en premis.

El 2010 va ser la primera vegada que la Televisió Pública del Camp de Tarragona va emetre l'única cursa de Catalunya que disposa de la certificació del Jockey Club Español, l'entitat que gestiona el turf en l'àmbit estatal. Des de pocs mesos després de la creació de TAC12 i fins ara són ja 13 cops, un d'ells suspès per la pluja i l'últim, en la intimitat perquè només va poder seguir-se a través de la tele arran de la pandèmia.

El Cós se celebrarà així la vigília de la festivitat de Sant Antoni, fet poc habitual i que tan sols succeeix quan el 17 de gener cau a començaments de setmana. Des de les 12 del migdia, al pulmó verd del municipi, amb entrada lliure i amb els únics requeriments d'usar la mascareta i de mantenir la distància de seguretat.

Des de les 16.30 hores i amb una nova emissió a les 20 hores, a TAC12, amb l'habitual equip d'esports de la casa i amb els comentaris tècnics del periodista especialitzat en turf, José Ignacio Castelló.