×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

L'Agrupació Cultural de Vila-seca presenta web i segona entrega de la revista Emprius

L’Agrupació Cultural de Vila-seca estrena pàgina web. Hi recull informació de les tretze seccions que la formen, fotografies, història i actualitat de l’entitat. Els impulsors de la iniciativa l’han presentat com una eina necessària en temps com els actuals.

Aprofitant el mateix acte de presentació, una de les seccions de l’agrupació, el Centre d’Estudis Vila-secans, va presentar, tres anys després de la primera entrega, el segon número de la revista Emprius.

En ella es fa un exercici de memòria històrica en què diversos investigadors i historiadors revisen episodis de la Guerra Civil a Vila-seca. Tot plegat per apropar el coneixement històric als vila-secans.

Entre els treballs editats al segon número de la revista monogràfica del Centre d’Estudis hi trobem també la transcripció d’un documental realitzat per alumnes de l’Institut Ramon Barbat que entrevisten avis vila-secans que van viure els moments durs de la guerra i la postguerra. Un documental que també es va presentar al Castell de Vila-seca en el marc de la celebració de Sant Jordi al municipi.