Jepi Selva i Raquel Arias, escollits millors esportistes de l'any a Valls

Jepi Selva i Raquel Arias han estat escolits com a millors esportistes de l’any a Valls. Els guardons es van entregar ahir al vespre al Centre Cultural. La 29a Nit de l’esport Vallenc també va homenatjar el veterà atleta local Emili Aubareda, va reconèixer la trajectòria de Núria Picas, i va premiar l’organització de la cursa de BTT La Pica.

La 29a edició de la Nit de l’Esport Vallenc va homenatjar la trajectòria del professional del món de l’hoquei Jepi Selva, actualment al Viareggio italià, amb qui ha acaronat el títol de lliga, però amb una llarga trajectòria que l’ha portat també a Portugal. Vinculat al club d’hoquei de Valls el jurat de la Nit de l’Esport l’ha escollit com el millor esportista de l’any. Selva va aprofitar l’altaveu per recordar al nou consistori que l’hoquei vallenc necessita una pista en condicions.

D’altra banda, el màxim guardó de la nit en categoria femenina va recaure en Raquel Arias. La jugadora del Club Bàsquet Valls va reivindicar l’esport femení.

L’equip de Raquel Arias va ser un dels guardonats entre els equips campions de les seves categories en diferents esports, com és el cas de la Unió Esportiva, que enguany ha pujat a primera catalana, o del club d’escacs, que també ha ascendit, en aquest cas a la màxima categoria catalana. La Nit de l’Esport també va deixar un espai per homenatjar la fondista de muntanya Núria Picas per la seva trajectòria esportiva; el veterà atleta local Emili Aubareda, i també l’organització de la Pica, la prova de BTT de Picamoixons que anualment convoca milers d’aficionats a aquest esport.