El pessebre vivent de Valls renova escenes i estrena concurs de dibuix

A partir del dilluns vinent es podran adquirir a l’oficina de turisme i a l’oficina d’atenció al ciutadà les entrades per visitar una nova edició del pessebre vivent del Barri Antic de Valls, que enguany avança les dates, del 21 al 23 de desembre. Després que el curs passat no es pogués celebrar pel mal temps, enguany, més de 180 voluntaris, una trentena d’entitats i un centenar de comerços donaran vida a un pessebre vivent genuí.

En aquesta nova edició, el pessebre vivent del bari antic de Valls mantindrà l’essència, tot i que renovarà escenes. Estrenarà una nova il·luminació del campanar de Valls, i renovarà algunes de les escenes. Mantindrà el relat bíblic al recinte de l’Hort del Rector i reviurà episodis de la història de la ciutat a la part final del recorregut, al carrer de l’Església.

Paral·lelament als preparatius del pessebre, Comerç de Valls ha engegat un concurs de dibuix per a infants de 6 a 12 anys en què convida els nens i nenes a dibuixar el pessebre vivent. Els dibuixos es podran entregar entre l’1 i el 16 de desembre al local de comerç de Valls o a l’oficina de turisme. Les làmines per dibuixar es poden recollir a 25 establiments comercials de Valls. Els dibuixos s’exposaran al llarg del recorregut del pessebre.