La UE Valls continua deprimida

La Unió Esportiva Valls continua sense trobar la tecla en un inici de 2024 on encara no ha aconseguit cap triomf. El conjunt de Manel Cazorla acumula ja vuit jornades sense guanyar després de perdre per 1 a 2 davant el Santboià. El Valls només ha pogut sumar 3 punts dels últims 24 possibles.

NO VAN MERÈIXER LA DERROTA

I és que contra el Santboià, per oportunitats, el Valls no va merèixer perdre. Les errades defensives, però, el van condemnar. Al minut vint de la segona meitat, Guillermo Marin va avançar als visitants. La jugada va néixer en una pèrdua de pilota innocent al mig del camp i el davanter no va perdonar davant la sortida d'Hèctor.

El Valls va anar a buscar l'empat amb tot i el va aconseguir a falta d'un quart d'hora gràcies a un remat de cap impecable de Joel Coch.  Quan el conjunt de Manel Cazorla ja havia fet el més difícil, en una jugada aparentment sense perill, els visitants es van tornar a avançar al marcador. Rubén Rodríguez va aprofitar la relliscada del central per marxar sol i posar l'1 a 2 a falta de menys de 10 minuts per al 90. Un cop massa dur per a un Valls que ho va intentar fins al final amb més cor que futbol.

LA CLASSIFICACIÓ S'AJUSTA

Falten 10 jornades i la Lliga Elit està cada cop més igualada. El Valls es queda ara novè classificat amb 26 punts, a cinc de les posicions de descens i a dos de la promoció d'ascens.