El CB Valls cau a la pista del líder (73-59)

Un final de tercer quart per oblidar va deixar el Club Bàsquet Valls sense opcions a guanyar a la pista del líder. El partit era complicat per als de Víctor Neila, que van competir durant aproximadament durant 25 minuts a la pista del Bisbal Bàsquet. Una ratxa espectacular dels locals abans d'acabar el tercer període, però, va significar el punt final. El 73-59 no fa justícia a la bona feina dels vallencs, que van plantejar batalla amb una primera meitat molt ajustada.

Amb tot, els de l'Alt Camp arribaven al descans només un punt per sota: 30-29. Dos primers quarts de màxima igualtat en què els locals només van fer un punt més en el primer període. Arrencada la segona meitat després del pas dels vestidors, el Valls va mostrar encara millor cara, arribant a anar nou punts per sobre. Tot plegat fins que el Bisbal va fer valer la seva condició de líder capgirant el partit com un mitjó.

Amb aquest parcial van esgotar-se les opcions del Valls, que, si més no, no es va deixar anar. Si el Bisbal és líder és per ratxes com la del tercer quart, que demostren que davant el Valls hi ha un candidat molt seriós a pujar a LEB Plata.

Òscar Ngomo va ser el màxim anotador vallenc, amb 15 punts. El pròxim test per al Club Bàsquet Valls serà exigent perquè rebrà al Joana Ballart el Cuarte de Huerva, amb qui estan empatats a la taula, amb cinc victòries i dues derrotes.