Estrena amb victòria del CB Valls (82-70)

El primer equip del Club Bàsquet Valls va començar la temporada amb bon peu. El conjunt de Víctor Neila va imposar-se al Granollers per 82-70 en el primer partit de la Lliga Catalana EBA. Un inici amb tres triples consecutius de Besora en els primers minuts va permetre als vallencs controlar el partit amb comoditat.

Després d’un primer parcial de 25 a 12, però, el Granollers va reaccionar i va ajustar el marcador amb dos parcials favorables al segon i tercer quart. En l’últim quart però, va emergir Gonzalo Baltà, que amb onze punts en aquest període va liderar l’atac local per concretar la victòria final. Els vallencs visitaran l’Igualada diumenge que ve en la segona jornada de la Lliga Catalana EBA.