Els teatres de Valls presenten una cartellera amb una vintena d'espectacles

La nova temporada teatral de Valls programa un total de 17 espectacles fins a Nadal. Inclou propostes destacades com Fitzroy o l'últim musical de Dagoll Dagom, però també aposta pels artistes locals. Les entrades sortiran a la venda dimecres que ve.

De les propostes de tardor hivern dels teatres de Valls en destaquen el retrobat duet de Jordi Galceran i Sergi Belbel, autor i director respectivament de l’aclamat Fitzroy,  un muntatge que porta a escena a quatre dones al límit com Míriam Iscla, Sara Espígul, Sílvia Bel i Natàlia Sánchez. També es podrà veure un premi Nacional de teatre: l’obra Ricardo III de la companyia sevillana Atalaya, o  l’últim musical de Dagoll Dagom. Són els tres espectacles inclosos dins l’abonament teatral, del qual ja se n’han venut gairebé 300. La resta d’entrades es podran començar a adquirir a partir del pròxim dimecres. També s’oferiran descomptes pel Museu Casteller amb el carnet d’amics del teatre.

La nova cartellera teatral a Valls compta amb un total de 17 espectacles. Sis d’ells s’encasellen dins la programació familiar, que inclou també la cita amb el festival Guant. Entre les propostes més generalistes hi trobarem curiositats com l’espectacle musical Bachbershop.

TERRITORI VALLENC

També propostes empeltades de territori vallenc com el projecte d’arts escèniques comunitari a (Real) o el clàssic nadalenc dels Pastorets Principals de Valls, que pujaran una seixantena d’actors a l’escenari.

La temporada arrencarà ja aquest mes de setembre al Teatre Principal amb El gegant del pi, un muntatge dirigit i interpretat per Pau Vinyals i que ha rebut el Premi de la Crítica al millor espectacle de petit format del premi BBVA de Teatre.