La Firagost vol tornar a ser de Gamma Extra

Després de la diada de la temporada passada, encara sota els efectes de la represa castellera, la diada de la Firagost vol recuperar aquest dimecres els galons de Gamma Extra.

LA VELLA, AL NIVELL DE SANT JOAN

Tot apunta que ho podria fer de la mà de la Colla Vella, que arriba a la primera gran cita de l'agost amb un gran ventall de castells preparats per a poder pujar un pis mésTot i això, la tècnica rosada es mostra prudent a l'hora d'anunciar alguna possible estrena, el que faria que el programa dels de Portal Nou passi en un principi per una diada molt similar a la de Sant Joan, quan van descarregar tant el 4d9fp com el pd8 emmanillat.

LA JOVES VOL LA TRIPLETA

I si la Colla Vella arriba amb tots els deures fets a la Firagost per tal de poder tornar a la Gamma Extra, a l'altre costat de la plaça la Joves sí que té encara una assignatura pendent aquesta temporada. Es tracta del 4d9f, que no van poder completar per Sant Joan i que van descartar en el darrer moment aquest dissabte a Vilanova. Un castell que hauria d'acompanyar als ja assolits i consolidats 3d9f i 5d8 per conformar la primera tripleta màgica del curs.

EN DIRECTE A TAC12

Una diada de la Firagost que començarà a un quart de nou del vespre a la plaça del Blat, i un quart d'hora abans en directe a TAC12.