La UE Valls incorpora el mitja punta ofensiu Jordi Prades

La Unió Esportiva Valls tanca el tercer fitxatge per a reforçar l’equip de cara la lliga Elit. Recupera el mitja punta ofensiu Jordi Prades, que ja va jugar a Valls durant l’any de tercera. Amb ell completa la línia de creació però el club encara busca un davanter i un defensa per suplir les baixes ja conegudes de dos dels seus referents ofensius i un marcador.

Vinculat esportivament al Catllar, on hi ha jugat durant cinc temporades en diferents etapes, el mitja punta ofensiu Jordi Prades, arriba a la capital de l’Alt Camp amb voluntat d’explotar la seva principal virtut, l’última passada. Més enllà de la seva creativitat, el club vallenc s’ha fixat en la seva experiència, però també efectivitat. El jugador, de 32 anys, ha signat amb el Catllar els mateixos gols, onze, que el màxim golejador dels vallencs l’última temporada, Aitor Serrano, que ja va anunciar que no continua. El pas de Prades ara fa dos anys per la Unió Esportiva de tercera divisió, llavors dirigida pel director esportiu Joan Pallarés, ha facilitat l’entesa.

LA MAJORIA CONTINUA

Jordi Prades complementa en bona part les necessitats ofensives del conjunt dirigit per Manel Cazorla, però els vallencs confien poder tancar alguna incorporació més que reforci la davantera. També treballen per trobar relleu a la baixa de Samper a la línia defensiva. No hi haurà més fitxatges que aquests. Cazorla avala la continuïtat d’un bloc que fa pinya.

El conjunt vallenc, de fet, confia renovar el 85% de la plantilla actual. A les últimes hores s’ha confirmat, per exemple, la continuïtat del migcampista Joel Coch.