La Joves referma les bones sensacions al Pati

El fet d'haver descarregat ja el castell de nou pisos la setmana anterior a La Selva va donar la tranquil·litat necessària a la Joves de Valls per sortir, aquesta vegada sí, amb bones sensacions de la Diada del Pati i poder encarar Sant Joan amb totes les garanties.

I és que els de la camisa vermella van continuar mostrant el seu bon estat de forma per poder completar novament el 3d9f. Un castell que van descarregar amb tota la pausa necessària en els primers intents del curs i que no va patir en excés en cap moment.

PRIMER 5d8

Després d'haver descarregat també el 4d8 a la primera ronda, a la tercera van voler fer un pas més i van completar el primer 5d8 de la temporada. Una catedral vermella que tampoc va patir en cap moment i que fa que els d'Edu Toda ja hagin descarregat enguany dos dels tres grans castells que, en principi, haurien de conformar l'actuació del 24 de juny. No es va poder veure però el pilar de sis descarregat la setmana anterior.

Al costat dels vallencs, una de les colles més en forma d'aquest inici de curs, els Moixiganguers d'Igualada, que van portar a Valls el 2d8 folrat. També hi van ser presents dues colles barcelonines, els Castellers de la Vila de Gràcia i els de Barcelona, amb el 4d8 i 4d7p com a millors castells.