12 punts per davant de l'última UE Valls que va pujar

Quatre partits com a local i quatre victòries, un darrer fora de casa guanyat i 16 punts de 21 possibles que en són 12 més que l'any de l'ascens a Tercera Divisió amb Joan Antoni Pallarès.

Aquell projecte, el de la campanya 19-20, va acabar el tram previ a la pandèmia com un coet i és poc probable repetir una ratxa similar; però tot l'assolit fins ara ja és al sarró de la Unió Esportiva Valls, que s'imposa per ofici a la majoria dels seus rivals, tal com es va veure diumenge passat i en l'1 a 0 contra un Sant Just invicte fins que va trepitjar l'estadi de la capital de l'Alt Camp.

Els de Manel Cazorla igualen amb la primera plaça, la que permetria pujar a Tercera RFEF, i ocupen una de les quatre posicions d'ascens a la futura Superlliga Catalana. Respecte a l'any passat, ja a Primera Catalana, la comparativa també situa l'actual UE Valls molt per davant, amb cinc punts més. Actualment, ja hi ha més d'una victòria de distància sobre el primer dels rivals que ni pujaria ni baixaria.

Queda gairebé tota la temporada per disputar-se, però el duel de diumenge pot ser especialment definitori, ja que la UE Valls passarà pel camp del líder, el Can Vidalet.