Aprofitar l'embranzida

Guanyar així, amb pròrroga que es força mitjançant un triple des de casa, és fruit de l'atzar, però no ho és pas ser tant digne contra el rival més dur de tota la Lliga EBA. El CB Valls ja creu en ell mateix; o ho fa amb major insistència, també l'entorn que va omplir el Joana Ballart i que va experimentar un instant difícilment oblidable per a la gent de l'esport territorial.

Són set jornades, quatre victòries i tres derrotes, totes elles a casa i on no s'havia sumat encara; però tampoc s'havien encadenat dos resultats satisfactoris. La regularitat estadística apareix per fi i acompanya la notable feina acumulada durant els primers compassos de projecte a les ordres de Víctor NeilaAvançar des dels resultats positius és més fàcil, també iniciar una setmana amb bromes cap a Timoner, el protagonista del triple més surrealista del curs.

La part alta continua lluny, però menys que fa set dies, ja que tant Barça B com Santfeliuenc dominaven la taula amb mà de ferro i sense ensopegar. Ara tots dos ja saben què és caure a l'EBA d'enguany. Això no significa pas que la lluita per jugar el "play-off" s'abarateixi.

El pròxim desplaçament del CB Valls es disputarà a Granollers, dissabte, i en una pista on ja va caure el CBT, un triomf per sota dels de l'Alt Camp.