×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

El derbi de sempre

Despertem el clàssic del bàsquet territorial, inèdit el curs anterior perquè el CBT va competir a la LEB Plata i amb comptagotes durant la campanya 2019-2020 per culpa de la pandèmia. AIxò provoca que el CB Valls no hagi rebut la visita blava des del març del 2019. Aquell cop la victòria va ser tarragonina i durant la fase regular de l'EBA.

Ara els vallencs depenen d'ells mateixos per acabar com a campions la ronda prèvia de la Lliga Catalana, mentre que els del Serrallo han de guanyar de més de 27 punts per aconseguir-ho i evitar així que el bitllet sigui per al CB Salou.

Igualtat ja en una Lliga Catalana que és el preludi de la temporada regular en què els dos clubs, en companyia del mateix CB Salou, aspiren a tot. Des de Valls i des de Tarragona estan segurs que l'adversari del cap de setmana serà també capdavanter d'aquí al juny.

El clàssic començarà dissabte a les 19 hores i suposarà la tornada de J.J. Miguel al Joana Ballart, ara com a jugador del CBT. Guillem Fàbregas i Adrià Trouvé són baixa pel cantó local. A banda, Roger Riu i Jordi Llagostera no han pogut treballar per malaltia. Víctor Vinós, pel cantó visitant, tampoc arribarà a temps al partit.