Un base de primer nivell per al Club Bàsquet Valls

Els de l'Alt Camp incorporen un base amb experiència a l'ACB i a tornejos continentals. Es diu Emilio Martínez, és molt jove i suma minuts de molta qualitat a les categories LEB. Aterra al Joana Ballart per marcar diferències a l'EBA.

Emilio Damían Martínez Pretel és un base que aviat complirà 23 anys i que prové del Jairis de LEB Plata, on el curs anterior va enfrontar-se a tots els equips catalans de la competició. Va ser una campanya profitosa per al jugador, 22 minuts i sis punts de mitjana, dins un grup que va acabar descendint en el "playout".

Encadena tres projectes a la Plata perquè també va passar pel Zornotza i l'Estela. Es va formar, però, al Múrcia, amb qui no tan sols va jugar a EBA, i és que  va disposar d'oportunitats a l'ACB i a la Champions League.

L'adéu de Pol Olivier i d'Adrià Rivas requeria un esforç de la direcció esportiva per cobrir el buit en la posició de base i l'opció preferent és la d'Emilio Martínez. Amb '1,83 metres d'alçada, el cos tècnic n'espera molt d'ell com a parella de ball de Jordi Llagostera. 

No és el primer fitxatge del CB Valls perquè ja van rubricar-se els d'Adrià Trouvé, David Loras i Jony Medina, però tampoc serà l'últim, ja que 'es preveu anunciar aviat la incorporació d'un interior estranger. Més enllà d'això, serà el mercat i el pas dels dies qui digui si és possible o no ubicar noves opcions, també per implementar el joc exterior: caldrà també temps per adaptar els canvis.

Roger Riu, Sergi Domènech i Jordi Andreu ja van confirmar la seva continuïtat mentre que Pol Olivier, Adrià Rivas, Morten Bulow, Diamond i JJ Miguel han dit adéu al conjunt de l'Alt Camp.