Valls promou un espectacle familiar sobre els valors castellers

Es titularà "Candela, la de la colla dels estels", i tindrà com a protagonista un titella que somia ser casteller. És el punt de partida d’una proposta per a tots els públics liderada per l’actriu i narradora Rat Cebrian i Joan Reverté, de la companyia L’invisble Titelles, que s’inspira en els valors castellers.

L’espectacle comptarà també amb música pròpia inspirada en els sons del fet casteller i amb la participació de diferents artistes i creadors de les comarques del Camp de Tarragona.

És una coproducció de la Xarxa de Cultura de Valls i el Departament de Cultura de la Generalitat i s’emmarca dins l’aposta per la programació d’espectacles amb aroma casteller que ha impregnat la programació de la fira de Santa Úrsula a Valls durant l’última dècada. La proposta juga també amb la devoció de la capital de l’Alt Camp per la seva patrona, la Mare de Déu de la Candela.

Els creadors de l’espectacle realitzaran una residència tècnica i artística al Teatre Principal abans de l’estrena, prevista per la setmana del 18 d’octubre, en aquest mateix escenari.