×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 356

Marta Galimany, a un mes del somni olímpic

Ja havia fet la mínima per a la presència olímpica en dues ocasions, però no ha estat fins al passat cap de setmana que Marta Galimany no ha pogut veure el seu nom inscrit en la llista oficial de la selecció espanyola d'atletisme per als Jocs Olímpics. Un fet simbòlic però important, que posa a la vallenca a les portes d'una cita en la qual no es marca objectius concrets, més enllà de ser a la línia de sortida.

PENDENT DE LES PCR

I és que per a ser a la sortida de Sapporo just d'aquí a un mes, el 7 d'agost, Galimany encara haurà de passar gairebé una desena de proves PCR i evitar ser contacte estret d'algun altre positiu, tot i ja haver completat la pauta de vacunació.

EL PORT COM A ESCENARI D'ADAPTACIÓ

De moment, continua l'adaptació i l'entrenament programat per a la cita amb curses periòdiques a l'espigó del Port de Tarragona, on en dies com aquest dimecres troba la temperatura i sobretot la humitat adient per a adaptar-se a unes condicions japoneses exigents, però no tant com les que va patir al Mundial de Doha el 2019.

Així doncs el camí olímpic continua de moment entre Valls i Tarragona, a l'espera de volar cap al Japó el pròxim 29 de juliol per a afrontar un repte únic en la seva carrera.