L'assignatura pendent del CB Valls, fora de casa

 

Invicte al Joana Ballart fins el passat cap de setmana i en caure per 2 punts contra el líder de la Lliga EBA si el conjunt de l'Alt Camp millora com a visitant, lluitarà segur per una plaça a la fase d'ascens a la LEB Plata. Diumenge se sotmetran de nou a examen a la pista del Cerdanyola.

Diumenge se sotmetran de nou a examen a la pista del Cerdanyola. El CB Valls ha patit 4 derrotes en 10 jornades, 3 d'elles a domicili i 2 molt contundents. L'última d'elles fa dues setmanes, a Igualada i per 29 punts de diferència. I l'equip ha dit prou, ha fet autocrítica i admet que aquesta situació no pot repetir-se.

Diuen que hi ha plantilla per rendir molt per sobre del vist el darrer desplaçament. Així ho diu encara la taula, que situa els vallencs sisens a només dues victòries del primer, el Pardinyes.Sense baixes a la infermeria, el Cerdanyola-Valls es jugarà diumenge a dos quarts de 7 de la tarda, una autèntica revàlida per al vestidor que ha patit la primera ratxa de dues derrotes consecutives.