La Biennal d'Art porta l'art més contemporani al Museu de Valls

Fins al 10 de desembre es pot visitar al Museu de Valls la mostra que recull les 17 obres finalistes de la Biennal d’Art premi Guasch Coranty. El jurat, format per artistes i crítics artístics, ha hagut d’escollir enguany entre 151 propostes. Propostes variades i de diferents disciplines, formats i suports. Entre elles, les tres propostes guanyadores, que passen a formar part del fons del Museu de Valls.

Les expressions artístiques més contemporànies omplen aquests dies les parets del Museu de Valls. Ho fan en el marc de la dissetena edició de la Biennal d’Art Premi Guasch Coranty. Un certamen artístic que impulsen la Fundació Ciutat de Valls i la Diputació de Tarragona com a dipositaris de l’herència del matrimoni Guasch Coranty que especificava la creació d’aquest premi destinat a artistes de l’àmbit cultural dels Països Catalans.

El jurat, format per artistes i crítics artístics, ha hagut d’escollir enguany entre 151 propostes. Propostes variades i de diferents disciplines, formats i suports. Noves tecnologies compartint espai amb les metodologies més clàssiques.

El Museu de Valls exposarà fins el 10 de desembre les disset obres finalistes escollides pel jurat. Totes elles premiades amb 600 euros, i tres d’elles, les guanyadores, amb 4.000 euros. El video muntatge Gold 20 d’Ainara Elgoibar; les fotografies d’El món dels vencedors, d’Ignasi Prat; i un treball d’il·lustracions inspirada en el còmic sudafricà de Lola Lasurt; han estat les obres escollides pel jurat. Les tres passaran a formar part de la col·lecció d’art contemporani del Museu de Valls.