El CB Valls disputa aquest dijous els 1/4 de final de la Lliga Catalana EBA

L'actualitat esportiva no s'aturarà tot i la jornada festiva. El Club Bàsquet Valls buscarà a domicili una plaça a les semifinals de la Lliga Catalana EBA. El rival serà el Masnou, que disposarà del factor pista a favor contra un Valls amb una assignatura pendent: guanyar fora de casa.

Masnou i Club Bàsquet Valls militen a la Lliga EBA però a grups diferents, i signen un inici de Lliga idèntic amb dues victòries i una derrota. A més, tots dos continuen invictes com a locals i sense imposar-se com a visitants.

Aquest és el principal problema dels del Joana Ballart. És aviat per extreure conclusions però la contundent ensopegada de fa dues setmanes a Vic encara no s'ha oblidat. Així, el CB Valls vol utilitzar la Lliga Catalana per esvair dubtes i demostrar que també és fiable lluny del seu pavelló.

La principal novetat serà la de Dionté Adams, sense els papers en regla per jugar a la Lliga EBA. No hi serà, en canvi, Adrià Baiget per molèsties a l'esquena, ni Oriol Besora, que ha començat el treball al gimnàs en operar-se del genoll.  El guanyador de l'eliminatòria de quarts de final de Lliga Catalana s'enfrontarà al Castellbisbal o al Quart en unes semifinals que es disputaran el 3 de febrer.

El duel de Lliga Catalana arrencarà aquest dijous a les 6 de la tarda. Diumenge, els de Francesc Canals tornaran a la Lliga EBA i a la pista del Sants.