El CFS Torredembarra ascendeix a 3a Divisió Nacional

De la concentració abans del xiulet inicial, a l'eufòria desfermada encara no dues hores després. El CFS Torredembarra era conscient que davant el Fraga jugava el partit més important de la temporada i no va fallar. Golejada per 5 a 1 i segon ascens consecutiu. La temporada vinent l'equip competirà per segon cop a 3a Divisió Nacional.

El gol al primer minut va evaporar la tensió que es respirava al pavelló Municipal de Sant Jordi. Ni tan sols l'empat del Fraga va fer perillar l'ascens. Els torrencs van controlar el partit amb serenitat i es van tornar a avançar abans del descans. A la represa, la superioritat local es va traduir amb gols fins al 5 a 1 final.

Per arribar fins aquí el Torre ha fet un any 2023 de somni. De 16 partits només han deixat escapar 2 empats i 1 derrota. Resultats que els han portat a acabar segons amb 53 punts.

Si tot contínua igual, segur que els va bé. Així va acabar el tècnic durant l'entrevista al final del partit.