×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 367

Torredembarra promou la recollida porta a porta a segones residències

L’Ajuntament de Torredembarra ha impulsat durant aquesta Setmana Santa una campanya informativa destinada als propietaris de segona residència de Baix a Mar per completar la implantació del sistema porta a porta de recollida de la brossa.

A banda del material informatiu que s’ha bustiat a la zona, Cal Bofill s’ha convertit en punt d’informació i de distribució del material necessari per dur a terme la recollida selectiva a la llar. L’objectiu, arribar a totes aquelles persones de segona residència que no estaven al municipi quan es va iniciar la implantació del nou sistema.

L’horari de Cal Bofill per recollir cubells, bosses per a brossa orgànica i fulls informatius s’ha adaptat per cobrir la presumible arribada de moltes persones de segona residència. Fins demà estarà obert matí i tarda. Dissabte també obrirà al matí.

Els cubells que es lliuren per al porta porta són per a ús individual dels habitatges, ja que van xipats, la qual cosa permet associar a cada habitatge el nivell de reciclatge que es realitza i poder bonificar les persones que més reciclin.

La implantació del nou sistema de recollida va comportar la retirada de les bateries de contenidors al carrer, tot i que per a emergències es poden emprar els existents en zones properes.