×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 367

Bescós demana més al Cèvol

L'entrenador del Cèvol, Iñaki Bescós, aprova el seu equip en el segon curs torrenc a Superlliga 2, però creu que encara hi ha molts aspectes millorables. El tècnic diu que li agradaria continuar en el càrrec i ja perfila els deures de cara a la campanya vinent.

La implicació col·lectiva del Cèvol 2021-2022 va ser superior a la del projecte de debut a la segona divisió del voleibol estatal, la Superlliga 2. Però això no amaga altres deficiències estructurals que han de resoldre's per ser més efectius el 2023. Ho diuBescós, jugador i tècnic que ha completat la primera temporada sencera al capdavant de la plantilla. Sobre la seva possible continuïtat, no sembla preocupar-se: vol seguir a Torredembarra.

Respecte a l'equip, cal completar un pas més per ser regulars i no acabar les lliguetes de baixada. Cert és que el Cèvol no ha patit cap dels dos anys per salvar-se, també que les segones voltes no han conclòs del mode desitjat.

El club espera tancar la renovació del principal gruix de l'actual vestidor, que compta amb diverses peces amb experiència a Superlliga i que combinen ara la vida laboral amb l'esportiva.