El seguici de la Torre sortirà per les Festes del Quadre de Santa Rosalia

 

El seguici festiu de Torredembarra sortirà al carrer per la Festa del Quadre de Santa Rosalia. És la principal novetat d'una festivitat que l'any passat només va comptar amb les matinades dels Grallers de la Torre, la celebració de la Missa del Quadre i una petita processó.

Enguany tampoc tindrà castells, però comptarà amb concerts, activitats infantils, el torneig de futbol 7, projeccions i altres actes culturals. Tot plegat començarà aquest divendres i s'allargarà fins al 16 de juliol.

festiu torred

Les passades del seguici es faran de forma estàtica a la pista del Patronat Antoni Roig, a la plaça de l'Escorxador i a la del Castell durant el dimecres 14 i el dijous 15. Malauradament, però aquest any tampoc es podrà veure la barreja de la processó votiva amb el seguici.

Al mateix dia 14 també es farà un correfoc sense recorregut ni colles convidades al passeig de la Sort. Un retorn a l'activitat molt esperat pels diables de Torredembarra, que aquest divendres presentaran el Sortidor Torrenc, creat per la Pirotècnia Garcia.