Tarraco Viva apropa els alumnes al dia a dia d'un Fòrum romà

'Anem al Fòrum!' és una de les activitats didàctiques organitzades per Tarraco Viva amb la qual els alumnes aprenen sobre la vida romana mitjançant la interactuació amb objectes, vestimentes i aliments.

Una policromada estàtua d’August presideix el Fòrum romà representat al Recinte Firal de Tarragona. Ha estat durant tota la setmana, en una de les activitats didàctiques organitzades pel Tarraco Viva destinada als escolars. Un espai dissenyat per Argos Tarragona que pretén escenificar i teatralitzar el dia a dia i els diferents ciutadans i espais que es podien veure en un Fòrum: els mercats, els bancs o els antics lavabos públics. Tot plegat, cuidat al detall.

En poc més d’una hora, els escolars interactuen amb els estris, espècies i aliments del mercat i es col·loquen les diferents vestimentes segons si interpreten un amo, un esclau o un llibert. Gràcies a les representacions de judicis romans i tasques d’arxiu aprenen d’una manera amena la vida dels romans al Fòrum.

Aquesta proposta diària anomenada Anem al Fòrum! Acaba aquest divendres després d’acollir una bona resposta per part dels alumnes.