Junts per Tarragona proposa cohesionar la ciutat amb carrils bici i de vianants fins a tots els barris

Junts per Tarragona ha plantejat avui les seves propostes de cohesió de la ciutat i tots els seus barris, no amb obres faraòniques, sinó amb voreres, carrils bici i semàfors a la nacional 340 i a T11, l'ampliació dels ponts i mesures de descentralització cultural i dels serveis socials. 

L'alcaldable de Junts per Tarragona, Dídac Nadal, creu que després d'anys de poc èxit dels projectes de cohesió de Tarragona entre tots els seus barris, el que cal ara és potenciar accions no necessàriament faraòniques, sinó basades en la construcció de passos de vianants, carrils bici i per patinets, i també de passeig de Llevant fins a Ponent i també fins al nord.

I això, Junts per Tarragona, proposa fer-ho als vuit quilòmetres de la Nacional 340 un cop cedida a Llevant; també a Ponent, i a la T11 des de les Gavarres, reduint la velocitat dels vehicles i afegint semàfors. A més, contemplen carrils fins a Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau i Sant Ramon. La formació, però, també considera que cal una zona verda a l'Horta Gran que uneixi el centre amb Ponent, i descentralitzar definitivament la política cultural.