Viladecans - TGN Bàsquet (81-64)

Situació crítica de les liles, que cauen a la zona de descens a Primera Catalana quan manquen tres jornades. És la cinquena derrota seguida del TGN Bàsquet.

Caure a la pista del líder Viladecans forma part de la lògica competitiva d'un curs en què les locals han sumat quinze triomfs més que les visitants, però la resta de resultats de la jornada a Copa Catalunya no han acompanyat. D'aquesta manera, la victòria del Sant Fruitós provoca el perillosíssim canvi de posicions per al TGN Bàsquet, tercer per sota amb un balanç de 9-18. Són cinc jornades consecutives sense sumar tot i que l'equip ha estat capaç de donar la cara contra un rival que pràcticament no sap perdre. El tercer període ha desequilibrat definitivament el resultat i Laura Hugues ha estat la jugadora més destacada de les de Juan Carlos Arjona amb 16 punts.

Aquest dimecres a les 12 hores el TGN Bàsquet rebrà la visita del Bencriada al pavelló del Sagrat Cor i enmig de la festivitat de l'1 de maig. Guanyar davant el darrer classificat és gairebé imperatiu per allunyar el descens directe i aferrar-se un altre cop a la fase per la permanència, situada també en nou victòries. Tot seguit, diumenge, les tarragonines jugaran un altre cop a casa i davant l'Hospitalet, el vuitè. El SACO ha de decidir.

Parcials: 20-14, 16-14, 25-12 i 20-24.

Estadística del partit:

https://www.basquetcatala.cat/estadisticas/5cc49168a4d4276188d9aa87#