L'Alverna celebra 50 anys d'escoltisme arrelat a la ciutat de Tarragona

 

L'Agrupació Escolta i Guia l'Alverna de Tarragona compleix mig segle de vida envoltat dels actuals membres i dels antics que han fet possible la seva consolidació.

Aquest cap de setmana han celebrat l'aniversari commemorant mig segle d'escoltisme amb tot el Cau a la plaça de Sant Fructuós. Un dia simbòlic per l'Agrupament Escolta i Guia Alverna de Tarragona, que celebra 50 anys obert a tots els antics membres i a la ciutat. I el més important, davant del seu local assolit finalment després de molts esforços. 

La celebració va incloure música i textos commemoratius per fer un viatge en el temps a través de l'evolució de l'escoltisme i els drets socials. Aquest acte obre un conjunt d'activitats que durant tot el curs serviran per celebrar l'aniversari.

I és que 50 anys han donat per molt. Per això l'Alverna n'ha volgut deixar constància amb un arbre plantat a la plaça de Sant Fructuós i substituint la placa del 15è aniversari per la que a partir d'ara recordarà que l'Agrupament ha superat els 50 anys de feina.