×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Comença una campanya de rebaixes descafeïnada

I després de la campanya de Nadal arriben les rebaixes. Avui és el primer dia tot i que ja no hi ha aquella eufòria de fa uns anys. Alguns comerços ja fa dies que ofereixen als clients descomptes. Els venedors esperen una bona campanya de rebaixes que ajudi a millorar les vendes generals de l’hivern que diuen no són de moment massa bones. Els compradors poden trobar descomptes de fins al 70%.

És una de les principals zones comercials de la ciutat de Tarragona. Pocs dirien que avui és el primer dia de rebaixes. Poca gent passejant i menys encara amb bosses a les seves mans. Ens els últims anys l’eufòria per les rebaixes ha anat a menys i és que molts comerços ja fa dies que ofereixen descomptes als clients. Tot i això el petit comerç espera una bona campanya de rebaixes.

Aquestes botigues locals arriben a oferir als clients uns descomptes de fins al 70%. Una rebaixa que a mesura que passin els dies anirà en augment.

Aquí els compradors també poden trobar el mateix tipus de descomptes. Molts han aprofitat per canviar alguns regals de les festes de Nadal per mirar si trobaven alguna rebaixa interessant. Per això cal mirar i remenar. Alguns però ja venen amb els deures fets de casa.

Les rebaixes arrenquen doncs amb contrastos i descomptes importants. Una campanya que s’allargarà fins el proper 31 de març.