×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Albert Cabestany: "Vull tornar a l'esport tot el que m'ha donat"

El millor pilot de la història de la demarcació de Tarragona seguirà lligat al trial d'una manera o altra. Cabestany fa balanç positiu del viscut al llarg de la seva trajectòria i vol fomentar que el territori tingui aviat un altre campió com ell.

Ens diu "fins aviat" i ho fa després d'un curs en què ha plantat cara als millors tot i que el pressupost de la seva última marca, Beta, se situava al furgó del campionat. Albert Cabestany no ha abandonat la primera fila esportiva en 22 temporades.

Que Tarragona disposi d'un campió del món de trial és gairebé casualitat. És el treball i la qualitat des de petit d'una estrella internacional que va endur-se el Mundial indoor de l'any 2002 i que compta amb una resta de palmarès vertiginós: 13 subcampionats del món i 25 títols mundials per Nacions.

Una recent operació al braç dret li impedeix pujar-se a la moto però, a inicis de l'any vinent, podrà fer-ho sense l'exigència del Mundial i amb el desig de fomentar el planter local.

Albert Cabestany té 38 anys i ha format part d'una nissaga de pilots de trial catalans inigualable amb noms com els de Toni Bou i Adam Raga, entre altres.