×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

El futur del Volei SPiSP és de les noies

El club veu possible que el sènior femení competeixi en l'àmbit estatal d'aquí a cinc anys. El següent pas ha estat signar la primera esponsorització de l'equip infantil, que milita a Primera Catalana.

Històricament el voleibol tarragoní es vincula amb les lligues masculines, especialment si parlem del món sènior. El Sant Pere i Sant Pau porta la batuta, com a projecte de Superlliga 2 que aspira a tornar a Superlliga. Però, des de fa un temps, la prioritat és doble perquè la demana genera una oportunitat especial. Més de la meitat dels gairebé 200 jugadors del club són noies, i el club disposa de més equips femenins que no pas masculins. La plantilla infantil ha estat la primera que assoleix l'ascens a la màxima divisió de Catalunya. I la meta és contundent, pujar fins a dalt en només mitja dècada.

El Grup Serviesport esponsoritzarà la samarreta d'aquest grup; és el primer grup que compta amb un patrocinador propi.

Mauri Geminiano i Eviri Tizziani gestionen el cadet, juvenil i també el sènior, que debuta a Segona Catalana i que no descarta encadenar un altre ascens enguany. Si l'Infantil funciona i la resta de categories acompanyen, que les grans pugin és només qüestió de temps.

Ambició del Volei SPISP a través de les dones i il·lusió eterna amb els homes, que poden lligar el passi a la Copa Príncep aquest diumenge, si guanyen a la pista del Pinto.