×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 353

Eliminats de la Copa Catalunya: Vilafranca - Nàstic (0-0)

Cap futbolista va demostrar en Copa Catalunya merèixer l'oportunitat dissabte davant l'Almeria. La barreja de jugadors del planter i de secundaris del primer equip va sumar un altre ridícul en caure a les semifinals contra el Vilafranca d'Ivan Moreno.

La fusió de bocins del juvenil i la Pobla amb molts secundaris de Segona no va funcionar, especialment pel que fa els Bernabé, Abeledo, Omar i companyia, que no van convèncer Enrique Martin. Dumitru va protagonitzar l'acció més perillosa per part d'un Nàstic eternament gris.


Durant els 90 minuts de joc l'únic destacable va ser la intensitat d'un històric del futbol humil català entrenat per Ivan Moreno, al seu dia tècnic de la Pobla i del juvenil. El Vilafranca va dominar tot i ser de Tercera Divisió i va forçar els penals, com l'any passat, però aquest cop amb final favorable.

La tanda de penals va homenatjar solemnement la situació actual del Nàstic. No es pot obligar que Bernabé aturi algun dels tres intents del rival però és sorprenent que Omar, Dumitru i Tete Morente fallin els seus. L'últim, el de Tete, a l'estil Panenka per acomiadar-se de la competició.

El Nàstic es queda així sense l'opció de lluitar per la seva quarta Copa Catalunya.