×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 356

CBT, una Lliga de 2 partits al Serrallo

El Pavelló del Serrallo pot encarrilar el 2018 d'un CBT en ratxa i amb les visites del Boet Mataró i el Club Bàsquet Quart. Seran els dos primers duels dels tres que resten abans de l'aturada nadalenca.

El Club Bàsquet Tarragona ha crescut les últimes dues jornades amb dues victòries còmodes que el deixen a només una dels dos primers. Però atenció perquè el calendari dels blaus previ a l'aturada nadalenca serà complicadíssim. El Boet Mataró passarà aquest dissabte pel Serrallo i tan sols un triomf per sota dels tarragonins. Tot seguit tocarà enfrontar-se al líder, el Club Bàsquet Quart, també al Serrallo. Si l'equip surt reforçat d'aquests enfrontaments directes, encararà el 2019 amb les opcions intactes d'accedir a la fase d'ascens a la LEB Plata. Això sí, ho haurà de fer encara sense el lesionat Pape Mbaye. 

Les victòries davant el Valls i el Castellbisbal per 34 i 17 punts de diferència, respectivament, reforcen la moral de la plantilla, que se sustenta per les incorporacions contínues provinents del júnior i a l'espera d'incorporar un pivot.

El CBT-Boet Mataró començarà dissabte a les 19 hores. Després de creuar-se amb els del Maresme i amb el Quart, Berni tancarà l'any a la pista de l'Olivar.