×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Correctiu d'Enrique Martín a la plantilla del Nàstic

Dissabte (16h.) el Nàstic té l'obligació i la necessitat de guanyar al camp de la Rosaleda, on ningú ha puntuat encara. Sense opcions de fitxar,  Enrique Martín aposta per altres estratègies. No es perdin l'esbroncada als jugadors i el missatge posterior.

S'acaba la sessió al Nou Estadi i només Becerra i Rocha continuen a la gespa. Enrique Martín esclata perquè els futbolistes no han tornat les porteries al seu lloc. Alguns dels jugadors es troben ja a la dutxa però l'entrenador els fa sortir absolutament a tots, vestits o a mitges.

Amb crits fent referència a mals hàbits arrossegats d'anteriors etapes, el veterà tècnic del Nàstic era conscient de la presència de la càmera de TAC12. Els qui han trigat més a sortir a la gespa han acabat la feina pels altres sota risc de multa econòmica.

Les lesions són la pena permanent d'un Nàstic cuer de Segona a 4 de la línia de la permanència. I Enrique Martín segueix fidel al seu estil particular. Cap rival ha estat capaç de puntuar com a visitant davant el Màlaga, equip de playoff. Un Màlaga-Nàstic que es jugarà aquest dissabte a les 16 hores.