Els passis del Carilló, a les 12 i a les 18 hores a partir del 21 de novembre

El Carilló del Mercat Central s'inaugurarà el pròxim 21 de novembre en un acte institucional a les 11.45 del matí. Avui s'ha anunciat la data definitiva d’inauguració, juntament amb el nou logo, i s'ha explicat com funcionarà.

Quan toqui les 12 del migdia, o les 6 de la tarda, s’obriran aquestes portes i començaran a rotar les figures del seguici, al ritme d’una versió adaptada de l’Amparito. Els passis tindran una duració de 150 segons. Unes novetats que s’han presentat juntament amb el nou logo del Carilló, inspirat en el del Mercat Central, amb els sis elements dissenyats pel Joier Joan Sarramià, l’Àliga, el Lleó, el Nano capità, la negrita, el gegant moro i la geganta del cos del Bou.

Sense dubte, el Carillo serà un dels grans protagonistes d’aquest Nadal a la ciutat de Tarragona. El mateix dia 21 es donaran a conèixer els actes de la nova campanya nadalenca del Mercat Central, sota el títol ‘Tothom a plaça, tothom a taula’. També s’ha confirmat que tindrà un paper molt especial la nit de cap d’any.

La instal·lació de les figures i les primeres proves es faran demà, dia 7 de novembre, pel que l’entrada principal del Mercat Central estarà tancada al públic per seguretat. Es podrà accedir per les altres entrades.