Cap dels lesionats arribarà a temps a l'Albacete-Nàstic de divendres

Fali serà la principal i potser l'única novetat de l'onze al camp de l'Albacete. El partit obrirà divendres la jornada 12 del campionat de Lliga amb els grana en zona de descens i encara deures pendents tot i la millora experimentada a les ordres d'Enrique Martín.

No tot són flors i violes. El Nàstic va guanyar contra l'Oviedo, el debut del nou entrenador va ser notable però la infermeria no presenta novetats, això significa que noms imprescindibles com Abraham Minero no podran jugar a Albacete. Amb Fali com a reforç al mig del camp Enrique Martín considera que el rendiment pot millorar en tots els aspectes del joc.

El tall entre la salvació i el descens se situa dos punts per damunt dels tarragonins i Enrique Martín segueix fidel al seu estil. Durant els 90 minuts el navarrès decidirà a què juga l'equip al Carlos Belmonte.

Aquest dijous festiu 20 efectius de la primera plantilla es desplaçaran a Albacete, on competiran divendres a les 9 de la nit. Els locals són sisens, amb 8 punts més que el Nàstic.