CBT - Salt (95-82)

Segona victòria seguida dels tarragonins, solvents davant el reforçat Salt per continuar a les places capdavanteres de la Lliga EBA amb un acumulat de 5 a 1. Els de Berni Álvarez s'han refet dels problemes físics de Pape Mbaye i guanyen de nou com a locals.

La fascitis plantar de Pape no deixa treva al pivot blau, que no ha pogut competir en condicions més enllà de l'equador del triomf contra el Salt. Tot i la seva lesió el CBT ha estat capaç de controlar el partit i d'emportar-se la victòria amb relativa comoditat. La igualtat ha estat la tònica inicial amb intercanvi de cops i amb registres ofensius d'alt nivell els 10 primeres minuts (22-24). Al descans l'avantatge dels del Serrallo era de sis punts. Ha estat al tercer període quan la balança s'ha decantat de manera pràcticament insalvable (75-59).

El màxim anotador local ha estat Adrià Duch, amb 25 punts, però destaquen també els 17 punts i 11 rebots del jove Jaume Zanca i els 14+9 de Ferran Torres.

Dissabte (17.45h.) el CBT es desplaçarà a la pista de l'invicte i líder Igualada en un dels duels més complicats de la temporada. Veurem si l'acumulació de minuts a les cames dels locals, que dos dies abans jugaran contra el CB Valls la tornada de la Lliga Catalana, pot remar a favor dels interessos dels de Berni Álvarez.

Parcials: 22-24, 29-21, 24-14 i 20-23.