Els transportistes convoquen marxes lentes el 31 d'octubre i el 5 de desembre

Els transportistes tornaran a mobilitzar-se per protestar contra l’obligatorietat de circular per l’autopista entre Altafulla i Vilafranca. Repetiran la marxa lenta els dies 31 d’octubre i també el 5 de desembre, vigílies de festiu. Demanen que se’ls bonifiquin completament els peatges.

Aquesta imatge es repetirà el 31 d’octubre i el 5 de desembre, vigílies de festiu. Els transportistes tornaran  a sortir en marxa lenta, com ja van fer el dia 11 d’octubre entre Tarragona i Torredembarra. Una mobilització que passarà per l’autovia A-7, la n340 i l’autopista, i que inclourà també un tall de carretera.

Els transportistes protesten perquè se’ls obliga a agafar l’autopista entre Altafulla i Vilafranca, amb l’encariment de costos que això implica. Se’ls bonifiquen el 50% dels peatges i ells demanen la gratuïtat o com a mínim un 75%, igual que a altres indrets de l’Estat. Asseguren que estan disposats a negociar, però diuen que la situació actual és insostenible i ells no són els culpables dels col·lapses de les carreteres.

Les noves mobilitzacions s’han decidit durant una reunió on han participat associacions de transportistes de les 4 demarcacions catalanes. I és que la intenció és que les marxes lentes del 31 d’octubre i el 5 de desembre es facin en diferents punts de Catalunya, a més de Tarragona.