Tarragona celebrarà un ple extraordinari sobre els Jocs Mediterranis en un màxim de 15 dies

Registrada la petició d’Esquerra, el PDeCat i la CUP a l’Ajuntament de Tarragona perquè es celebri un ple extraordinari monogràfic sobre els Jocs Mediterranis. Iniciativa també hi dóna suport. Per tant, tindran la majoria necessària per fer-ho possible. Això el mateix dia en què l'alcalde ha anunciat un moviment; que ell convocarà una sessió monogràfica sobre els Jocs.

Tres dels grups de l’oposició, Esquerra, el PDeCat i la CUP, han entrat aquest migdia al registre de l’Ajuntament una petició de ple extraordinari monogràfic sobre els Jocs Mediterranis. Compten també amb el suport d’Iniciativa i tenen la majoria necessària per forçar la sessió. S’ha de convocar en un termini de 15 dies i asseguren que l’objectiu és que tots els números i qüestions relacionades amb l’esdeveniment siguin públiques, i no es donin a porta tancada. Una acció de l’oposició que ha arribat el mateix matí en què l’Ajuntament ha informat, a través d’un comunicat, que l’alcalde convocarà un ple extraordinari per parlar dels Jocs en dues setmanes. Davant d’aquest moviment de Ballesteros, des de l’oposició li fan una petició molt clara.

Abans, aquest dimecres, es celebrarà una comissió de seguiment dels Jocs, on assistiran els portaveus de tots els grups municipals. Des de l’oposició, però, consideren que en aquesta reunió no rebran informació detallada sobre el resultat econòmic dels Jocs o un balanç de gestió. Creuen que encara planen grans incògnites.

Els grups de l’oposició que demanen el ple extraordinari s’han adreçat directament a Ciutadans i l’han convidat a unir-se a la seva petició perquè és un tema, asseguren, de ciutat.

La comissió de seguiment dels Jocs serà aquest dimecres al migdia. L’oposició denuncia que l’última va ser al novembre i des de llavors no se n’havia convocat cap.