Nàstic - Osasuna (1-0)

Per fi. La versió més insistent del curs ha obtingut la merescuda victòria davant un Osasuna insegur. El Nàstic i Gordillo reviscolen abans del derbi a Reus.

Sense el lesionat Barreiro i el suplent Uche, Luis Suárez ha generat perill a l'eix central navarrès però no ha tingut sort a l'hora de definir. Les imprecisions defensives han predominat a totes dues bandes però el Nàstic ha estat qui ha insistit més a la porteria contrària. Un duel on Becerra ha aprovat com a titular a la porteria per primer cop en Lliga.

L'altra sorpresa s'ha produït amb la suplència de Rocha, que ha cedit a Fali el seu lloc com a parella de Márquez al doble pivot.

La segona meitat s'ha mogut de manera caòtica i sota la pluja de Tarragona. Abraham ha marxat del partit amb un trau al cap per culpa d'una topada amb Fali que ha deixat els locals amb 9 homes la següent acció. Just en aquell instant el Nàstic, que havia desaccelerat des de l'equador de la primera meitat, ha tret l'orgull per avançar línies i buscar l'àrea navarresa.

No ha estat fins al minut 78 quan Manu del Moral ha posat punt final a la ineficàcia golejadora grana en connectar al pal curt una notable assistència de Tete Morente. Posteriorment l'Osasuna ho ha intentat sense gaire ordre, tot i que al 87' Iván López ha frenat una aproximació visitant després d'una badada defensiva de Sebas Coris.

Amb aquest triomf el Nàstic acumula 4 punts en 5 partits, deixa l'última plaça i abandona momentàniament també les places de descens just abans del derbi de diumenge al camp del CF Reus Deportiu (18h.).