Els Mossos d'Esquadra escorcollen una casa de Cala Romana en una operació antidroga

Una operació contra el cultiu i tràfic de marihuana ha acabat amb una vintena de detinguts a tot Catalunya. S’han fet entrades en diferents municipis, entre ells en un habitatge a la urbanització de Cala Romana de Tarragona.

L’operació policial ha començat a primera hora del matí. A la urbanització Cala Romana de Tarragona els Mossos han escorcollat un domicili i han detingut una persona. A més la policia catalana s’ha endut material de l’interior de l’habitatge. Després, tècnics de la companyia de subministrament elèctric han tallat la llum a la casa, que estava connectada irregularment.

Aquest ha estat un dels escorcolls que els Mossos han fet durant el matí, però l’operació s’ha desenvolupat en diferents municipis del Camp de Tarragona i de les comarques barcelonines. En total, la policia catalana ha entrat en una vintena de domicilis i locals i han detingut una vintena de persones relacionades amb la producció i tràfic de marihuana. Totes elles formarien part de la mateixa organització criminal. L’operació es troba sota secret de sumari.